Det siger tidligere rådsøgende

For at sikre kvaliteteten af vores arbejde beder vi efter hvert samtaleforløb om en tilbagemelding fra de rådsøgende. Her er nogle tilbagemeldinger, vi har fået:

 

”Jeg har fået mit humør tilbage og lysten til livet."

 

”Jeg har for det første fået mere styr på mine tanker. Derudover har jeg fået sat ord på mange episoder/hændelser i løbet af de sidste 2 år, som ikke altid har været helt nemme. Det har været rart at dele og diskutere med nogen, som man slet ikke kender.”

 

”Jeg er blevet mere opmærksom på karakteren af det arbejde, jeg står overfor, og de problemer, jeg bøvler med, og er dermed også bedre til at handle på dem.”

 

”Har fået bevidstgjort nogle sider i mig, som jeg ikke var nok opmærksom på, så jeg gerne skulle undgå nogle af de konflikter, jeg ofte løber ind i.”

 

”Jeg synes, at mit forløb har givet mig en klarhed i forhold til, hvordan mine konkrete udfordringer relaterer sig til både mit eget selvbillede og mit syn på min egen rolle i relationen til andre. Derudover er der nogle ting, der er blevet tydelige for mig, som ellers har føltes komplicerede. På den måde er det blevet nemmere at finde ud af, hvilke ting jeg har magten til at ændre, og hvordan jeg samtidig kan acceptere mig selv som en hel person.”

 

”Jeg var meget glad for, at der var to samtalepartnere til stede, og at der blev skrevet noter på tavlen, så jeg ikke følte mig bedømt.”

 

”Da jeg startede forløbet havde jeg angst for at gå udenfor og var rigtigt deprimeret og ked af det hele tiden og havde haft det sådan i næsten 1 år. Efter forløbet med de to samtalepartnere er alt dette næsten gået væk, således jeg nu kan have en velfungerende hverdag igen uden tristhed og geografiske begrænsninger.”